Müşteri Hizmetleri: +90 212 252 21 41
 
 
 

İLK ALDEA ISI POMPASI GREEN TECHNOLOGY SHOWROOMU AÇILDI

25 MAYIS 2014

Günümüzde tüm Türkiye’de Kurulu güç olarak en yüksek kapasiteye sahip olan firmamız kazanmış olduğu bu deneyimi Aldea Green Techology Showroomlarında sizlerle paylaşmaktadır .Türkiye’nin tüm bölgelerinde ısı pompası, PV’si ve benzeri konularla ilgili konuşabileceğiniz, çalışan sistem ve cihazları inceleyebileceğiniz, sorular sorabileceğiniz en önemlisi cevaplarını bulabileceğini Aldea Green Tecnolocy mağazalarından ilkini İzmir’de açtı. Açılışta çok sayıda değerli konuk katılırken açılış kurdelesini Belediye Başkanı Sn Ö. Mustafa İnce kesti.

Serkon Ege Bölge Müdürü Sn Ozan Çakır’da açılışta şunları belirtti.’’ Güzelbahcelileri hemşerilerimizin ısınma sorununun çözülmesi için doğalgazı beklemelerine gerek kalmadı tüm Güzelbahçe halkı davetlimizdir. Diledikleri zaman bizlerden ısı pompası hakkında bilgi alabilirler. Isı pompasının ısıtma maliyetlerinin doğalgazın altında olup tamamen Güvenilirdir, zehirleme, patlama, yangın tehlikesi kesinlikle yoktur. İnanın bana daha bu cihazın soğutma özelliğinde bahsetmiyoruz su anda.

Dünya üzerinde ekonomik konforlu güvenli ısıtmanın ve soğutmanın tek seçeneği ısı pompası cihazlarıdır.

Showromu ziyaret edenler ,yenilenebilir teknoloji hakkında bilgi alırken cihazları ve birebir çalışan sistemleri görme fırsatı elde edeceklerdir.Isı pompası kullanımında nasıl %80 oranında tasaruf sağlayacaklarını, tamamen güvenli ısıtma,soğutma ve sıcak kullanım suyu elde edebileceklerini görecekler.

 

SERKON A.Ş., RAPİDROP’UN TÜRKİYE VE TÜRKİ CUMHURİYETLER TEK YETKİLİ DİSTRİBÜTÖRÜ OLDU

TERMODİNAMİK / 18 Ağu 2015

Isıtma, soğutma, havalandırma ve tesisat sektöründe 1992 yılından beri faaliyetlerini sürdüren Serkon A.Ş., yangın algılama ve söndürme alanında İngiltere’nin önde gelen üreticilerinden Rapidrop Global Limited firmasının Türkiye ve Türki Cumhuriyetler tek yetkili distribütörü oldu. Rapidrop’un İngiltere’de bulunan merkez fabrikasında ar-ge çalışmalarının aralıksız devam ederek piyasanın ihtiyaçlarını en doğru şekilde karşılayacak ürünler üretildiğini söyleyen Serkon A.Ş. Genel Müdürü Fahrettin Altıntaş “Rapidrop üretim bantında; Sprinklerler, İzleme Anahtarlı Kelebek Vana, Islak Alarm Vanası, Yükselen Milli Vana, Çek Vana, Sprinkler Bağlantı Hortumu, Yükselmeyen Milli Vana, Pislik Tutucu ve Yivli Bağlantı Elemanları yer alıyor. Dubai, Güney Afrika, Rio de Janeiro, Paris, New York, Londra ve İstanbul şehirleri başta olmak üzere dünya çapında pek çok prestijli projede tercih edilen Rapidrop ürünleri UL / FM / VDS ve LPCB onaylarına sahiptir” dedi. Yeni Yangın Yönetmeliği’nin tüketiciyi bilinçlendirdiğini vurgulayan Altıntaş, “Bu alanda sorumlu bir firma olarak, Rapidrop’u seçmemizdeki sebeplerin başında; firmanın Avrupalı, ürünlerinin kaliteli, ekonomik ve UL/FM sertifikalarına sahip olması geliyor” açıklamasını yaptı.

SERKON A.Ş. Genel Müdürü Fahrettin Altıntaş, "BÜYÜME MODELİMİZ SANAYİYE DOĞRU YÖNELMELİ"

TESİSAT MARKET / Şubat 2016

 

DUYURULAR

TÜM DUYURULAR